Terug van weggeweest!

Onvoorstelbaar dat wij ons als kijkers laten overweldigen door programma’s dat onder de noemer”afvalberg”geschaard kan worden.

Zit u  nu echt te wachten op Adam & Eva..stelt u zich eens voor..Patries naakt met haar Adam (..) van 12 jaar op een eiland ergens in de stille zuidzee. Wat denkt u van sterren duiken in een wak om..nooit meer teruggevonden te worden.  Sterren worden afgeschoten in he universum, want daar horen sterren. Verbouw een begraafplaats Robbie in plaats van een achtertuin in de regen en knaag ’s aan een giftige plant.

Moe word ik van steeds maar weer dezelfde lachende bekkentrekkenede bekende jan& truus doedels als Chantal, Linda, Irene, Carlo, Gordon, Geer, Marc Marie, DWDD egotrippers, Jack en vele, vele anderen. En dan heb ik het nog niet over de familie B. die na een faillissement met het hele gezin op de buis komt, tranen trekt en graag in rosso wilt gaan kwelen. Tsja, je ben ooit een pizzabakker, je blijft een pizzabakker, toch En dan onze twentse lachebek Ilse, die samen met Ali de stront van het lachen door de luiers van vele hoogbejaarden laat lopen,”Kiek,  da’s dien zingende blonde met die andere dien knuffel marokkaan van de reclame”

Tsja,…, maar Geer krijgt zijn eigen programma “Waar is de hol”.

De commerciële omroep is toch niet een utopia van ons verlangen naar…. ranzigheid?

Over Nummer 22

Lid van het Cabaret Absurdium, opgericht 2010 Lid van het Absurdisch Verbond, opgericht 2011 Lid van Cabaretgroep; Amice 22 & Amice 9
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Terug van weggeweest!

  1. Appelvrouw zegt:

    Gelukkig heb ik een tv met een uitknop, maar soms ontkom je niet aan die rotzooi.
    Geen idee waarom er zoveel van die troep is en er zoveel naar gekeken wordt.
    Of zou het zijn omdat NL verdomd?
    Die blote mensen die elkaar ergens op een eiland ontmoetten had ik na 2 minuten ook bekeken, de vrouw was geblokkeerd op die plaatsen waar het nu juist zo bloot was, dus bedekten ze haar met blokjes.

  2. Appelvrouw zegt:

    Nummer22, ben je ook aangemeld- lid- van OBA? Dan kom je op een bloggerspagina waardoor mensen je berichtjes zien staan.
    http://onafhankelijke-bloggers-associatie.nl/info-voor-oba-deelnemers/

Plaats een reactie